zondag 4 augustus 2013

dag 1 LONDON

Om 0615 de wekker, drukte alom! douchen, laatste spullen bij elkaar, auto's verrijden. porsche voor Eric gereed maken, fietsen binnen,  vuilniszakken opruimen, even lap door de WC/Douch......Zwaantje kan komen!!!
Ruim optijd in Weeze, maar druk,druk......eerst zware tegenvaller de koffer was 6 KG te licht!! Dianne baalde, konden toch meer kleren mee. Hierna door de douane's, nog even een dubbel check bij mij over mijn rijbewijs wat in 2010 verloren was, ja die Duitsers waren scherp!! Bij de rontgen bleek Dianne haar bril verloren te zijn, shit en jammer. Annick en ik hadden een vreselijk irritante vent , brrrrrr.
Maar om 1035 UK time waren we in de UK, hierna de bus voor 32 pond naar London, een Cap van 8 pond en daar lag de Zeerob, vol met briefjes en een vol document mbt de overdracht. Direct maar even lunchen op de kant en dadelijk kwartier maken. Nadat alles zijn plaats had gingen we lekker een paar uur lopen door de wijk City, prachtig om 75 meter van de Tower Bridge te liggen.
Annick kookte en Len en ik maakte na de overheerlijke maaltijd het schip aankant. Om 2000 zijn we over de Tower gelopen en toen links de wijk in, prachtig hier. Later nog in de Starbucks een koffie en aanboord een wijntje, Annick en Len zijn rond 2200 te kooi gegaan.
Victor komt rond 1100 morgen, vertrekt om 0930 vanaf Schiphol.

Geen opmerkingen: