donderdag 15 augustus 2013

15 augustus Oostende =>8 mijl=>Blankenberge



om 0730 de wekker en om 0800 de pieren uit! sneller kan bijna niet, ook geen vers brood want de super was dicht!  we hebben van Oostende genoten, vanochtend waren de beide buren al paar uurtjes weg! 
Het was een misstroostig weertje, beetje wind/mistig en koud......maar om 10.00 hadden we onze eerste oefeningen er al weer opzitten in BB. Bijna preekstoel geramd.... zonder geluk vaart niemand wel...Hierna mooie aanleg manouvre met Dianne, altijd zijn die tussen steigers kort & laag. Jammer, bezet......dus 3e aanleg manouvre voor de klok van 10.00 deze ging wederom prachtig.
Hierna een heerlijk bakje nespresso en even chillen in de zon. Dianne ging bij de buren betalen en ik lag lekker te internetten, even ruim tijd voor mail e.d. 
'smiddags zijn we een hapje gaan eten in de binnentuin van het Koetshuis, met glaasje wit (dat moesten we bezuren.......slapen......), Dianne nam de overheerlijke garnalenkroketten waar ze al dagen op hoopt. De middag was heerlijk lezen en nixen, laat op de middag liepen we nog naar Wendduin. Over de duinen heen en over het strand terug, heerlijk!
Om 2000 terug aanboord, borrel, mail en een heerlijke maaltijd. Vanavond nog een filmpje WestWind en morgen om 0800 richting Scheveningen

Geen opmerkingen: