zaterdag 10 augustus 2013

8 aug

8 augustus

Na een druk dagje was tijd om te chillen aan boord. Toch begon er in de middag bij de helft van het gezelschap de behoefte te bestaan aan actie. Lennard had gevonden dat er aan de andere kant van de Thames onder de London Bridjge een markt moest zijn waar je van alles kon proeven en kopen. En hij was ook erg nieuwsgierig naar Harrods. Zo gezegd zo gedaan. Via de Towerbridge naar de andere kant van de Thames en een leuke wandeling langs weer vele restaurants, kantoorgebouwen, galerijen, straatartiesten riching de London Bridge. Onder aan de trap begon het en we keken onze ogen uit. Tig soorten bloemkool, tomaten, vis, vlees, kazen, de meest uiteenlopende exotische gerechten werden live gekookt, we konden van alles proeven. Kortom hardstikke leuk en lekker.... Daarna splitsen we op. Robert en Annick vonden het wel genoeg en Lennard en Dianne namen de metro naar Harrods. We vergaapten ons aan de veelheid van alles, lunchten in de Sushibar, zagen talloze avondjurken, bondjassen, heel veel makeup, heel veel personeel, de gunshop, iphones ingelegd met briljanten, diamanten noem het maar op. Na 3 uur hadden we echt alles wel gezien en waren we ook wel helemaal gaar, dus terug naar de boot.
Daar was de rubberboot opgepompt en die hing mooi te bungelen aan de nieuwe 'Davids' . Annick had wat lekkers gehaald voor de borrel en zo zaten we lekker in het zonnetje na te genieten. 
's Avonds nog gescrabbeld, want we moeten immers wel een spelletje hebben gedaan voor Annick en Len weer naar huis gaan......

Geen opmerkingen: