woensdag 7 augustus 2013

6 augustus

6 augustus 2013

Enkelen aan boord waren vroeg uit de veren. Lennard ging shoppen bij de supermarkt om een uitgebreid ontbijt te maken. Robert en Dianne gingen (hard)lopen langs de Thames. Een prachtige dag en vooral heel veel mensen die naar hun werk moesten (.....)
Lennard kwam als heuse Jamie Oliver terug. Boodschappentassen waar allemaal verse kruiden uitstaken.... Hij verraste ons met huisgemaakte krabsalade, huisgemaakte tonijnsalade, broodjes zalm/dille/roomkaas en als afsluiting frambozen en aardbeien. Alles omlijst met melk, thee en verse jus. Wat wil je nog meer.... dit willen we elke dag wel. 
Vandaag relaxed dagje ... lekker een boekje lezen in de zon..het is prachtig weer, af en toe een wolkje en dan is het ook gelijk fris en verder lekker zonnig. Annick en Len besluiten te gaan shoppen, Victor heeft nog met vrienden afgesproken en Dianne en Robert gaan de andere oever van de Thames verkennen (Southbank). 
Vanavond staat Dirty Dancing de musical op het programma. We ontmoeten Len en Annick weer op Piccadily Circus, beiden hebben wat nieuws gescoord en gaan tip top mee naar het theater. We moeten er al om 19.00 zijn, best vroeg voor een avondje uit. Lennard en Robert zijn een van de weinige mannen constateren we. En we voelen ons behoorlijk genept met de kaartjes (staat maar de helft van het bedrag op dat we hebben betaald) en we zitten niet midden in maar op de achterste rij, helemaal bovenin. Kortom met de verrekijker kunnen we het toneel net zien. Maar we krijgen waar we voor ons geld. Van veraf een Ronnie die niet onderdoet voor Patrick Swayze en lekkere muziek. Kortom een heerlijk avondje uit, zoals het hoort in London......

Geen opmerkingen: