dinsdag 21 juli 2020

21/7 Holstebro

Wat een ochtend, blauwe plek op t hoofd.....tja wie lag er op mijn plekje!

Om 0800 gaat Dianne de buurt verkennen met fitbit&hardloopschoenen, ik doe zo mijn oefeningen om een G... body te houden. Vandaag iets meer, moet kunnen. Hierna mezelf in het surfpak gehesen voor een sup-avontuur, dat viel tegen met forse wind 5Bft. Wel even een rondje geoefend en even in het vrije water, hierna weer terug om toch maar een sup-videootje te downloaden met tips en tricks! Handig. Morgen weer!

Na diverse prints voor de nodige overeenkomsten en scans waren we blij met onze techniek! Je zult maar net als vroeger ergens je mail moeten openen, print naar administratie sturen en dan vragen om dat weer te printen. Nu printen we en scannen we en de business draait door. Het is matig druk met de handel, koop & investering loopt, door ook in de zomer. Albert en ik hebben dan ook dagelijks overleg. Maar om 1200 na de boodschappen is het doel Holstebro, een mooi plaatsje.

De treintickets kregen we met een beetje hulp gekocht en we betaalde 10,= enkele reis voor 2 personen. 2 haltes verder waren we in Holstebro, we liepen richting kerk en zo komen we gelijk in het centrum. Holstebro staat bekend om de beelden op straat en zijn kunst, galeries (niet gezien, maar ons boekje is ook al wat ouder..). We genieten van de sfeer. Mooie kunst her en der in de straten, mooie verzorgde panden en volop drukte. Analyse laat zien dat als je een bermuda aan hebt, je met vakantie moet zijn! Zo’n 80% van de bevolking loopt zo rond, wij niet :). Het is namelijk best koud, max 16 graden en harde wind..
Na een heerlijke Deense lunch met smörrebröd en garnalen wandelen we verder en bezoeken het ArtMuseum/HolstebroKunstmuseum. Tja we lopen zo’n uur rond en komen tot de conclusie dat het maar matig is. Prachtige beelden, ja die zien er fraai uit maar de schilderijen van de veelal Deense kunstenaars zijn niet aan ons besteed! 

Om 1800 reizen we lekker terug. Terug bleken we maar 1 stop te hebben, maar gelukkig haalde de conducteur ons uit de trein voordat hij de remise inreed....
We kijken terug op een heerlijk dagje ‘uit’.
































Geen opmerkingen: