zondag 18 juni 2017

Aanloop Rensburg

Om 0800 treffen we de fam. Walraven op het terras, hadden een slechte nacht gehad. Zo ook wij, te kort! Moesten allerlei zakelijke beslommeringen bespreken en de gemeenschappelijke hobby zeilen brak duidelijke de rules 'zakelijheid'. Om 0830 gingen we naar het station Ravenstein, zo'n 5 min. Rijden, daar kwamen Len en Annick even dag zeggen, toptop!!
De trein ging lekker, al zit je er k... in! Maar goed het brengt ons via Arnhem, Duisburg, Hamburg om 1700 netjes in Rendsburg. Vanaf het station is het 5 min. Lopen dat ging best zeker met een goed gesmeerd koffertje (gerrit heeft al jaren een vastzittend wieltje, dat moet voor de volgende tocht hersteld zijn :)). 
EDEKA, een top supermarkt wordt ruim bezocht voor lekkere zaken en vers eten. Dianne heeft voor de komende 4 dagen lekkere maaltjes in mind, lekkuuur.  Na een biertje, maaltje gaan we nog even de benen strekken door Rendsburg. Het lezen start in 2 boeken over de Baltische Zielen, van Jan Brokken en Laura Starink. Zo komen we lekker in de stemming. Morgen om 0700 op om te tanken en het kielerkanaal af te varen. 

Geen opmerkingen: