donderdag 29 juli 2010

29 juli Rotterdam=>Scheveningen

VROEG, was het start woord! Om 0730 Nikki en Annick om te douchen, om 0800 DK en R om te gaan hardlopen over de boulevard. Len werd om 0815 wakker gemaakt om mee naar de AH te lopen voor pad's voor de expresso (helaas, werden bonen). Na een lekker ontbijt met croissants en lekker brood gingen we lopend van de veerhaven naar station Blaak, zo'n 2 km lopen. We namen de 2 fietsen mee zodat RvdP en Vic snel terug waren. Toen we weg wilden was de buurman motorboot 'not ammused', al zo'n 30 man over de boot met vieze voeten en 'herrie'. Wil u NU gaan verliggen, ben het een beetje zat veel man en nu nog fietsen..........Hij had gelijk, maar zo is het spelletje van dubbelliggen. Soms een aanslag op je 'tolerantie'... Len werd sinds gisteren actief, had dit besloten "initiatief nemen/tonen'.
Om 1100 voeren we de Veerhaven uit en waren om 1300 bij de monding, we liepen af en toe 9 knopen!! Toen aan de wind richting Vlissingen, prachtige koers, 2 reven en we liepen tegen stroom om 1300 binnen. Len helaas geen makreel, en vic deed nog even een dutje.
In scheveningen een mooie box en direct richting "skihut", een super fraaie kleding zaak. Annick en Nikki namen om 1000 de metro/trein met hun OV chipper richting Alexanderpolder voor de Pre-markt. Het bleek een soort zeeman, wibra qua uitstalling en manier van shoppen. Maar ze slaagden met tassen/riemen e.d., maar NOOIT meer...........
Om 1600 kwamen we elkaar weer tegen VĂ³or de skihut, toeval??!! Hier werd op kosten van Pa geshopt, zwembroeken, shirt en tevreden snoetjes. Om 1930 was er gepand naar de Pasta-Hut te gaan een trendy restaurant waar we naar een gezellige avond om 2200 als laatste wegliepen.
Op de zeerob werd al gekaart en Vic en R liepen nog een lekker rondje rond de haven.
Morgen om 0820 gaat de tram van "circuspark" voor vic die om 1100 bij het veerhuis wordt verwacht.

Geen opmerkingen: