woensdag 28 juli 2010

28 juli willemstad=>rotterdam

om 0650 de Wekker!!!!!!!!!! De Maiden, een mooi blauw super van kraft wilde naar Warmond. ALs troost kregen we een fles lekkere witte wijn van de schipper, top. Annick vond de echtgenoot ver onder de 35!! Len vond het schip belachelijk luxe, een eigen wifi. Om 0710 weer te kooi, om 0800 eruit. Naar de Jumbo ging Dianne, shit nog dicht!! Toen om 0900 betalen en als een speer naar de eerste opening van de haringvlietbrug. Hierna met zon, koffie en duffe koppen naar de kop van het Spui. Gelukkig liep de stroom mee en klokten we soms ruim 8,5 knopen. Alles bleef stil op het Spui, op de Oude maas werd Len wakker en ging even douchen. Nikki en Ann werden rond 1300 wakker, gingen monopolien en kwamen in de Veerhaven weer boven......Geweldig die cultuur en interesse in de wereld, niet dus! Een prachtige dag met matige wind, zon en veel om te kijken. De Spijkenisse brug draaide om 1300 voor ons, het blijft spannend of hij hoog genoeg is. Om 1500 parkeerde we netjes in de Veerhaven. De kinderen gingen direct Rotterdam is waar het fout liep en er na een uurtje de nodige tranen vloeiden. BRRRRRRRRRRR
Om 1700 gingen we met zijn vieren naar de SS Rotterdam voor een rondleiding, Len bleef aan boord (had rust nodig). Na een spectaculair ritje met de watertaxi hadden we een interessante rondleiding en borrel met bitterbal. Maar onze Len vond het 'laat' worden en verwachte ons op de borrel aan boord en zodoende was het van 2000-2100 borrelen aan boord, heerlijk. De avond werd doorgebracht met kaarten en vanavond gaan de kids VROEG naar bed. Gisteren werd het ook 00.00 door een overwacht bezoek van een buurman met zoon en dochter (Dylan, Rosanne, vader vincent van de Eau de Vie).
De dag was heerlijk.
Morgen:
2 maal met Vic gesproken, hij komt morgen om 1010 met de trein aan op Blaak, Annick en Nikki gaan via 'pre-markt' naar scheveningen. Vic vaart mee en blijft slapen.

Geen opmerkingen: