vrijdag 16 juli 2010

16 juli dagje Rotterdam na het trotseren van 8 Bft

Na een heerlijke start van hardlopen, douchen en goed ontbijt wordt er aanboord besloten om een uitgebreid diner te maken voor Mapa. Ag en Dianne gaan uitgebreid de AH binnen, dit na diverse lijstjes uit de kookboeken gemaakt te hebben. Ondertussen wordt Market Scan gebeld om dé PC van RvdP te brengen met de koerier, internet krijgen we niet opgang met de andere PC. Om 1400 zijn de mails/offertes weg en zijn de boodschappen in huis, "rondje Rotterdam" kan starten.
We flaneren een uurtje of 3 door Rotterdam, bij terugkomst is het pakketje dat Victor heeft verstuurd nog steeds niet binnen, shit! Het is afgegeven in de haven verteld TnT, maar waar???????????
Na een lekkere borrel is om 1900 het diner, coiquiles, varkeshaasje met ansjovis en kappertjes, na verse annanas & slagroom. Kortom 3 sterren waard!
Lennard nog even gesproken over zijn mooie cijferlijst, super, logisch dat de mentor trots is, zo ook wij. Naast een mooie lijst werkt Len als jongste telg in het Veerhuis, al € 40,= in de pocket.
Na allen de foto's van het 50jr feest op de i-pad te hebben bekeken trekt een ieder zicht terug in PC of boek............

Geen opmerkingen: