donderdag 22 juli 2010

22 juli 2010

Het blog wordt goed gelezen. Annick wees ons erop dat het maar onduidelijk was of we in Vlissingen of Scheveningen lagen...Dus dat hebben we veranderd, Dank dank!
Het wordt weer de hoogste tijd om aan het lijf te werken, dus vanmorgen eerst weer een flink eind hardlopen over boulevard, het strand etcetera. Was heerlijk en al vroeg. OM 08.00 uur stond de wekker omdat Kees op de koffie komt. Kees Boot werkt om de hoek bij Humarus, tegenover de botsauto's (!), dus die hadden we even gesmst dat we in de buurt zijn. Erg gezellig en weer even bijgepraat.
Daarna nog even Vlissingen in geweest, geluncht en om half 2 naar buiten richting Blankenberge. We hadden voor de verandering een heerlijk windje en een prachtige zeiltocht. Robert klaarde helemaal op dat hij eens niet hoefde te motoren! Na een klein buitje was het in Blankenberge weer prachtig weer. We hebben heerlijk over de boulevard en door de stad geslenterd, natuurlijk een terrasje gepikt en aan boord van de ondergaande zon genoten met regelmatig een gezellig telefoontje van Annick over allerlei praktische zaken. Zaterdag komen Annick, Lennard en Niki met de trein en Len.. neem nou wel je hengel mee!!!
In Overlangel gaat het ook allemaal goed hoorden we van Zwaantje, iedereen heeft het naar zijn zin.

Geen opmerkingen: