vrijdag 13 mei 2016

De laatste dag thuis voorlopig..

De laatste dag thuis voorlopig; een vreemd gevoel. Velen hebben ons de afgelopen weken de vraag gesteld of we het ook spannend vinden. In zekere zin wel, maar dan vooral de nieuwe ervaring van het oceaanzeilen en de grote oversteken. Verder lijkt het ons vooral erg leuk, de vrijheid, de nieuwe havens en steden die we op eigen kiel gaan aanlopen.
Onze buurvrouw is vorig jaar naar de Azoren geweest en we zagen vandaag haar fantastische fotoboek. Er is zoveel moois te zien dat je er alleen nog maar meer zin in krijgt.
Vanmiddag de overdracht van het huis gehad, de laatste was gedaan, de AH heeft 8 (!) kratten boodschappen gebracht, de vlag is weer keurig gezoomd, administratie op orde, website topvakantiezeeland.nl en FB pagina in de lucht, nog even langs de notaris om wat te tekenen en Victor kwam nog even gezellig mee-eten. En dan morgen met weer een volle auto naar de boot. Daar moeten we eerst het gewicht optimaliseren (we hangen nu nog teveel achterover vanwege onder meer de ingebouwde wasmachine en de duikfles die we in de achterkajuit hebben gemonteerd en alle reserveonderdelen. Maar daar hebben we (Robert) al weer ideeën over...


jong geleerd....... 
  
waar laten we dit..?

Geen opmerkingen: