maandag 1 augustus 2011

sonderborg


De zeerob omtwaakt in een zwaar bewolkt dorp.. Elke ochtend trok het weer nog open maar vandaag had ik er weinig vertrouwen in. Het was vandaag wel D-Day, Vic en Annick kwamen smiddags. Rond 11 uur vertokken naar de stad sonderland. Vrij snel waren we er al en toen lekker de stad in.. Nog steeds in een bewolkt sonderland. Fietsen gehuurd om Vic en Annick te verwelkomen op het mini vliegveldje. Na lekker gelunchd te hebben moesten pap en ik op stap naar het vliegveld. Daar kwamen ze een klein vliegtuigje met ann en vic erin. Nu komt annicks verhaal over haar avontuur naar denemarken. Lennard.

Vanochtend stond de wekker op 05.30, die 5 deed het hem. Gedoucht stapten we om 06.37 de trein in naar schiphol. Om half 9 ingecheckt en door de doane een lekkere panini als ontbijt. Om 11.55 ging onze eerste Tvlucht naar kopenhagen. Vic en ik hebben het opstijgen niet eens meegekregen, we sliepen al. Eenmaal geland was het 3 uur wachten tot we verder konden, even stress omdat onze vlucht niet op het vertrek bord stond, maar we moesten naar een andere terminal voor nationale vluchten. Weer door de douane heen gekomen. We zaten in een vliegtuig met propellors.. Voor 150 man plek, waren er 20 plaatsen bezet. Lekker rustig en weer slapen. Veilig geland in sonderborg, een vliegveld van 100 vierkante meter. We werden met opem armen in ontvangst genomen en om het nog luxer te maken namen len en ik de taxi. 
Eenmaal op de boot aangekomen meteen een korte broek aan, wat een topweer! Rubber opgeblazen, 6pk motor erop en toeren maar. Daarna met len op zoek naar een bp voor benzine, toen we terug waren stond er een heerlijke tonijnpasta klaar, smullen! (vanaf het moment van aankomen tot nu was vic ver van de wereld, mee-eten zat er oom niet in) len en ik weer even motoren en daarna een ommetje gelopen om het spookslot, vic was even wakker, at pasta&een ijsje en was weer vertrokken. Nu nog steeds overigens(22.54) 
kortom het was een leuke, gezellige 1ste dag. 
Annick

Geen opmerkingen: