dinsdag 9 augustus 2011

De dag van Annick=>18 jaar!!!

De 8e een sms naar vic en anick, verwachting was Leewarden....komen jullie even langs?? Dianne en lennard gaan nog even in lauwersoog shoppen en om 1100 gooien we los, schut wachten... Hierna vele uren door het noorden van frieland met her en der een brug en soms mer meer dan gemiddelde wachttijden in dokkum, na de sms, even soppen, dan ook kadootje scooren! Wat een prachtig ztadje, de moeite waard voor een herhaald bezoek, plannen di! Hierna uurtje wachten naast gastvrije duitsers die een grill handebpn gepland die avond, succes mannen!
Toen knallen nar leeuwarden, mmmmsoms erg hard door de slootjes, grond raken, veul golfjes her en der....
Len en annick hadden veel sms contact, vic bleef thuis han geen zin in 6 uur treinen...zit wat i. Maar ja wat is de waarde van een knuffel van mij , rvdp,??? Vic, hoeveel??
Om 1950 stapte annick aanboord bij een van de bruggen , toen nog even door tot een ligplaatsje. Vonden we bij mister lullo b
Van true blue, wij wilde afmeren , vond deze eikel niet goed....harde landing, niets gevraagd, etc....wij weten nu dat hij een puntje had maar hoorde hem tieren vanaf de toren van leeuwarden de dag erna!!! Vlerk ertc... Len kan het mooi vertellen, wat een loozer, zou hem graag "........" rvdp mag niet.. Was wel leuk intermetzo. Hierna naast paffende zwitsers aangelegd,prima volk. In de stad tot laat getafeld bij humpry's en ook eea gehoord over de otelschool. Top dagje.

Geen opmerkingen: