donderdag 11 augustus 2011

Dagje regen van grou naar heeg

De dag behon laat vanuit leeuwarden, zolaat dat we alle bruggen tegen hadden en uiteindelijk de brug van de a28 pas om 1800 badden"....hierna regen maar onder de veranda was het voor dianne en ,en goed vertoeven. Eindigden we de dag van de 18e verjaardag van annick in griu gingen we lekker eten bij oostergoo, inc. Ligplaats. Gezellig en mooi plekje. ' s ochtnds de luxe vanontbijt in het hotel genomen en hierdoor Konden we na het ontbijt lekker shoppen in groe, al is het klein winkelen is er aangenaam. In grou werd alles voorbereid voor een groot jongeren feest. We zagen veel huur kruisertjes en valkjes ed op het kanaal met veel jeugd erop.
Op het snekermeer zagen we alle wedstrijden in vollegang, we konden ons wel voorstellen dat de bollens graag aan het starteiland wildenliggen met de helena of de lot!
Hierna naar heeg, borrel afspraak werd uiteindelijk een blijvertje, len avondje voor zichzelf aanboord en wij bij import heegenaren op bezoek...zij heette van Herpen kwam ervandaag, small world,

Geen opmerkingen: