woensdag 3 augustus 2011

Naar Fynhavn

Wakker worden omdat de buren wegmoesten was nog niet eerder gebeurd... Rond 0930 met verse broodjes werd het anker 200 meter in de grond geslagen.
Na een uitvoerig ontbijt gingen we richting marstal, gaande de dag werd de bestemming van sorby naar hetbdichstbijzijnde haventje verlegd... Wind laat zich niet sturen! Vanochtend met alle plasjes op het voordek staan stunten met de code zero....foutje vdp.... Gelukkig ligt hij uitgerolt in het vooronder. Vic bleek weer een tak-aap op het voordek, iedereen deed wat van hen in deze ...stress... Situatie. Later de fouten doorgenomen, weer wat geleerd.
Na uren aan de wind boksen en veel slapen van de kiddoos kwamen we om 1630 aan. Gezellig even fietsen, wandelen en computeren op de kant onder bereik van het wifi.
Annick en len hadden geen imspiratie in de bruchse en vonden de pizzaria steriel, gingen dus lekker koken aan boord, heerlijk. Momenteel zitten we achter het windscherm buiten te lezen, computeren, gamen, lezen. Net even de treinreis van annicjpk en victor geboekt, mooi optijd zodat vic nog naar nec/heereveen kan.
Tot morgen!!

Geen opmerkingen: