vrijdag 17 augustus 2007

wimpel & bollekes dag antwerpen


Vandaag moet er weer gelopen worden van Robert. Er wordt zelfs een wekker gezet omdat we anders niet voor 10.00 uur wakker zijn. Om 09.00 uur lopen we op de steiger richting Schelde en het was heerlijk.
Bij terugkomst ligt er een prototype wimpel in de kuip met een briefje erbij. Daaraan heeft Mientje nog tot 01.00 uur 's nachts zitten werken!!! Hij ziet er prachtig uit. We hijsen hem en zijn het er allemaal over eens dat de hijs en de wimpel eigenlijk twee keer zo groot moeten. De vaaretiquette wordt er bij gehaald en daaruit blijkt dat als de schipper de wimpel heeft gehesen, hij aan boord is en bezoekers aan boord mogen stappen. We zijn heel benieuwd.
De wimpel wordt een kado voor de Zeerob. Deze wordt in een heel klein bijzonder Antwerps winkeltje geborduurd.
Daarna worden we gevraagd om mee te gaan met mapa naar ...... om ........,maar daar kunnen we niet te veel over vertellen. Wel sloeg het weer volledig om tijdens deze excursie. We vertrokken in de zon en zonder trui en namen een taxi terug naar de boot om ons om te kleden en omdat het (even) flink was gaan regenen.
Het tweede deel van de middag zijn we nog weer even de stad in gelopen, boodschappen gedaan en gereserveerd in restaurant het Noorderterras waar we 's avonds echt heerlijk hebben gegeten.

Geen opmerkingen: