dinsdag 4 augustus 2009

Duinkerken=>Oostende




een dag met een goude randje, een geweldige mooie dag. Zeldzaam. 's ochtens de stad in om een vers brood te kopen. Na 10 minuten eindelijk de bakker. Terug was bijna iedereen al wakker, we lagen lekker 3 dik
maar konden achter van de boot af zodat we geen last van het stapelen hadden. Om 1400 konden we pas weg.......Jawel hier kon je een Pavane kopen, deze was al door lennard gespot in de catalogus die buiten de winkel hing, alle pagina's geseald. Bij terugkomst direct gegaan, het was een prachtige dag. De meeste Nederlanders bleven liggen, klagen over harde ZW wind, echter als je kunt varen dan blijven we maar liggen.
De dag bestond uit zeilen, vissen, lezen, zwemmen en luieren. We hadden een diepte punt al dagen hopen we op verse makreel. Len was nog geen 5 minuten aan het vissen of zijn pavane brak en was pleitte, k... Sneu voor len en mij, zo'n app. kost toch flink wat duiten.
Om 1900 kwamen we in een volle haven in Ostende en lagen we 3 dik, nadat we geborreld hadden kwam er nog een buurman, de 5e en konden we de wal op opzoek naar een restuarant waar we een heerlijk menuutje genomen hebben. Tot laat in de kuip genoten van de prachtige avond.
Annick is mijn zeilmaat, vandaag hebben we samen gespinnackerd. Leuk om zo samen bezig te zijn, len bediende de schoten in de kuip. Op dit moment varen we richting 'scheveningen' met de gennacker op.

Geen opmerkingen: