maandag 9 juli 2007

maidentrip




zaterdag en zondag zijn we de zeerob gaan inzeilen, na een tocht van 1,5 uur tegen de wind in naar stavoren met de nodige 'hikups', vastlopen in de rakken en de gashandel in de hand bij de brug van warns vonden we het goed geweest. Rob Beute, Eric en Trudis en Agnes en Marleen gesmst waar de borrel was ivm de 38e verjaardag van de schipper. gelukkig kregen we al direct een pos. opmerking over het schip, dianne glundert nog steeds!
zondag zijn we na 8 schutten op het ijsselmeer gekomen, hoera koudum. een prachtige windkracht 2/3 om te oefenen met het schip. na een rondje medemblik, makkum en stavoren waren om 1830 reden om weer door de sluis te gaan riching woudsend. Om 2100 aangelegd in woudsend bij de werf, briefje met puntjes op de gastank en naar huis met een ontzettend voldaan gevoel, het is een prachtig schip!

1 opmerking:

Anoniem zei

Robert zegt niets teveel. Het is echt een geweldig schip. Zeilen ging geweldig, wel wennen aan veel zeil en een hek bij de mast waar je steeds op moet klimmen om de klem te bedienen.
Nog een kleine rectificatie: Robert heeft op 1 dag drie vragen gehad: wat een mooi schip, wat is het voor schip etc en was TROTS.
Een grote bevestiging van de koop!