zaterdag 30 juli 2011

Kappeln

De ochtend begint goed, len op de pier aan het vissen en wij ontvangen de bestelde broodjes heerlijke luxe! Met vic en ann is al contact, komen maandag met het vliegtuig naar sonderborg, de luxepoppetjes wilden niet 10 uur reizen en 10 keer overstappen. We verheugen ons al op het samenzijn.
brrr, veel wind en veel discussie zou het flensburg worden of hoger opgelegen plaatsen. Maar uiteindelijk had niemand zin in een paar uurtjes tegen de wind in banjeren. Dus we varen de fjord in, zo'n uurtje varen naar het centrum van kappeln. We treffen hier een mooi stadje en na een mooi plekje op
Na een zoektocht naar de super gingen we even lunchen.....zalm voor len en oostzee aal voor di en mij"....brr wat vet en zwaar en dat was de tip van de dag. Gelukkig was het een superplek en een gezellige lunch.
Op de boot isnerwat geklust door mij met als hulp onze lennard....nou hulp...vaak veel kl.. En lachen..maar uiteindelijk is alles wel weer gelukt. Hierna even in kooijstra gedoken en een middag dut. Avondeten zatber niet in, len kreeg toastjes..... Wij hadden nog aal hoog zitten!

's avonds een ijsje genomen en op een terrasje een berliner kindl met een live jazz band. Na enige onderkoeling gingen we huiswaarts, morgen blazen we met de code-zereo richting sonderborg.

1 opmerking:

Annick zei

Anders waren we er pas dinsdagg, nu kunnen we een dagje meer knuffelen! x