vrijdag 8 april 2016

Gereedschap & EHBO & GRABBAG

Gereedschap
Vandaag de oplossing voor de verstaging opgehaald! Een nieuwe zware slijptol met 2 accu's, 4,5 Ah, hiermee kunnen we in nood bij mastbreuk de verstaging door slijpen en de mast etc overboord zetten. Doen we dit niet dan zal de mast de boot vernielen met waarschijnlijk een gat erin. Hopelijk kan ik dit apparaat over 5 maanden weer teruggeven :)!
Verder is nu al het gereedschap compleet, nog even een nieuwe multimeter aangeschaft. De oude bleek niet meer lekker te werken, toch handig om een storing te zoeken.
EHBO
Dit onderdeel wordt volledig door Dianne geregeld, we moeten bv voor ieder opiaat, iederland per maand een verklaring hebben.....da's nogeens administratieve rompslomp...
Vanochtend naar de huisarts geweest om de lijst medicijnen te bespreken, prima medewerking. A.s. Maandag verwacht ik al een reuze bestelling bij de apotheek te kunnen doen. Maandag heeft Dianne weer een afspraak om alles af te tikken. Leuk om de praktische insteek te zien van onze huisarts, goede vent!
GRABBAG
Na langzoeken een gele GABBAG via internet besteld, hier onze namen en scheepsgegevens opgeschreven en de inhoud al aan het verzamelen. Deze Grabbag nemen we mee als we 'van boord stappen', dus van de Zeerob in het REDDINGVLOT. Deze hebben we de 5e juni al standby als we doorvaren richting NewPoort en 's nachts moeten doortrekken.


Met de werf gebeld alles op schema.....alleen Raymarine heeft radardome in backorder.....en de Vries Makkum moet nog bimimi leveren........

Geen opmerkingen: