dinsdag 26 juni 2007

Noorderzon, een 41 voeter

na een heerlijk weekend Oerol met sander en marielle kwamen we terug in den helder met de victoire 1044 van de knmj. in de verte zagen we een 41 voeter liggen, de noorderzon, nr 2 van de breehorn 41 types. na de auto ingeladen te hebben toch even kijken. whauw wat een neus, en een schip! zo van de 'lage steigers' een heel schip............ nog nooit hadden we een zusje van de zeerob zo in het water zien liggen en van een lage steiger bekeken. het trapje zal komend weekend bij de blokker gekocht worden. nog ruim 1 weekje voor de oplevering!
Zaterdag 21 juli zal de zeerob gedoopt worden, locatie zal zijn tussen koudum en stavoren. doop zal rond 1200 plaatsvinden door victor, annick en lennard. na de doop zal er een lekker lunch geserveerd worden.

1 opmerking:

Anoniem zei

Hai Dianne en Robert & kids,

Wat moet dit bijzonder zijn voor jullie. Leuk zo'n weblog, kan ik als ervaren "dobberaar" toch zien hoe het eruit gaat zien. Ik hou me aanbevolen voor een dagje windkracht weinig, ex schuimkoppen op het water en veel schuim op de cappucino. Ben benieuwd hoe het trapje van de Blokker staat op dit prachtige bootje van jullie.
Veel liefs van die andere Bootjes,
Jeanny (en ook van Kees natuurlijk!)